lauantai 26. lokakuuta 2013

Kuvaa ja ääntä

Olen jo jonkin aikaa leikitellyt ajatuksella videoiden tekemisestä, mutta olen arkaillut kokeilemista koska tietoja tai kokemusta hommasta ei ole. Reissulla sain kuitenkin äkillisen rohkeuden puuskan ja tässä se on -ensimmäinen Nenä kirjassa -video, aiheena kurkistus Helsinki-Vantaan kirjanvaihtopisteelle. Olen kirjoitellut asiasta enemmänkin täällä, mutta tällä kertaa ajattelin näyttää vähän enemmän kirjanvaihtopisteen ulkoasua ja tietysti kannustaa ihmisiä käyttämään tuota mainiota toimintoa!


10 kommenttia:

 1. Onpa mukavaa saada myös videomatskua! Minulta meni juuri eilen videoneitsyys omassa blogissani ;D

  Kiitos tästä esittelystä, täytyy ensi kerralla käydä tsekkaamassa tuo piste. Vaikuttaa tosiaan rauhalliselta, suorastaan paratiisilta!

  VastaaPoista
 2. Kiva, jos kelpasi. Videosta tuli ehkä vähän kökkö kun aikaa kuvailuun ei ollut kauheasti, mutta eka mikä eka. Sun runoasi kävinkin kuuntelemassa eilen, se oli kiva. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä ja kivasta videopostauksesta! Voisin jopa viihtyä lentokentällä noin mukavan nurkkauksen ansiosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihi nainen, nurkka vaikuttaisi olevan vieläpä aika hiljainen. Olen siellä vieraillut nyt pari kertaa, näkemättä koskaan ketään muuta. Eli hyvä paikka rentoutua keskellä matkustamisen hälinää.

   Poista
 4. Voi että, olipa kiva! Minua harmitti kun en tajunnut lähteä etsimään tätä kummemmin, hienon näköinen ja mukavanoloinen paikka. Ja mahtava idea, lisää kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Linnea. Harjoittelen vasta (kuten lopputuloksestakin varmaan näkee) mutta tekemällä oppii. Tämä voisi olla kiva tapa välittää tunnelmia vaikka matkalta blogiin saakka.

   Poista
 5. Eiköhän aleta käyttää enemmänkin videota. Se tuo kivasti lisämaustetta blogiin. Joskus voisi vaikka jutella kirjasta eikä kirjoittaa. Uskon, että äänensävy antaisi uuden merkityksen jyrkälle mielipiteelle tai lisäpainoa hennommalle ajatukselle. Tämä videobloggaus, vloggaus, alkoi kiinnostaa kovasti. saa nähdä, vaikka käyttäisin sitä itsekin joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä Marjatta, tykkäsin tästä kokeilusta kovasti ja luulen että teen lisääkin jahka inspiraatio iskee. Rohkeasti kokeilemaan vaan, minun videoni on kuvattu ihan vaan kännykän kameralla, välineistö ei varmaankaan juuri yksinkertaisemmaksi voi muuttua. :)

   Poista
 6. Kiva video! Ja kiva idea tuo kirjanvaihtopiste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katri, kiitos. Tällaisia paikkoja voisi olla enemmänkin!

   Poista