torstai 9. elokuuta 2012

Copycat-kirjankansikisa: Yön virkeä lukija

Ammalla on blogissaan meneillään vallan mainio kisa, kyse on tietysti Copycat-kirjankansista. Ideana on tehdä haluamaan kirjalle uusi kansi, käyttäen tietysti oikeaa kantta inspiraationa. Osallistua saa useammalla kuin yhdellä kuvalla ja osallistumisaikaa on kuun loppuun. Kaikki mukaan!
Idea on niin hauska että oli melkein pakko osallistua. Tällä kertaa tosin taisin nielaista hiukan liian ison palan koska alkuperäinen kansi on niin hieno! Herra Norkku toimi tällä kertaa kuvaajana ja allekirjoittanut sai kokeilla mallin uraa. Tämän kokemuksen perusteella voinkin jo sanoa ettei se ihan helppoa olekaan. Herra kuvaaja huuteli kaikenlaisia ohjeita eikä tahtonut millään ymmärtää että viljapellossa kykkiminen saattaisi olla hankalaakin. Vilja kun oli sen verran pitkää ettei ihan kyykkysiltään voinut olla mutta tulipa treenattua vähän reisilihaksiakin...

Kuvan nimeksi valikoitui Yön virkeä lukija, sillä vaikka päivällä kuinka väsyttäisi niin yöllähän toki riittää virtaa lukemiseen...

43 kommenttia:

 1. Voi että miten mainio, selkeästi suomalaistettu versio alkuperäisestä kannesta! :) Jos kannen perusteella pitäisi valita, niin lukisin ehdottomasti Yön virkeän lukijan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei valitettavasti ollut tuollaista peltoa lähettyvillä joten viljapeltoon jouduin tyytymään. Mutta onhan se kaunis. :)

   Poista
 2. Todella hieno -ja Maijan sanoja lainaten suomalaistettu- toteutus :) Minusta suomalainen vire tekee tästä vielä paremman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, viljapellot ovat kyllä niin kauniita. Pitäisi mennä kameran kanssa tuonne kuvailemaan vähän lisääkin!

   Poista
 3. No onpa suloinen versio! Kultainen viljapelto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viljapellot ovat niin upeita juuri nyt, varsinkin iltavalossa...

   Poista
 4. Hienosti tehty copy cat -kansi! Alkuperäinen on tosiaan kaunis, mutta sinä olet luonut vähintäänkin yhtä kauniin version ja kuten on kommenteissa jo moneen kertaan todettu, ihanan suomalaisen.

  Hauska idea tämä copy cat -kannen tekeminen. Jospa inspiroituisin itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukaan vaan, tämä oli oikeasti aika hauskaa, varsinkin se ideoiminen. Onneksi tätä voi tehdä vähän kieli poskessa...

   Poista
 5. Upea kansi! Itsellekin tuli heti mieleen (kuten muutamalle muullekin), että tämä on kuin suomalaistettu versio alkuperäisestä. Kaunis on.

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis copycat-kansi :) Ja hykerryttävä tuo kuvauksesi viljapellossa kykkimisestä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei ihan hohdokkain "malliuran" aloitus... :D

   Poista
 7. Upea! Viljapelto on niin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, pitäisi oikeastaan mennä ottamaan lisääkin kuvia.

   Poista
 8. Ihana! Ja niin kipeän totta tuo öinen virkeys ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka päivällä kuinka väsyttäisikin, niin jännästi yöllä tulee kuitenkin luettua vaikka kuinka kauan...

   Poista
 9. Alkuperäinen kansi on mielettömän kaunis, mutta niin on tämä sinunkin kantesi. Hyvin herkkä ja suloinen, ja sopii hienosti loppukesään. Ja tuo nimi on vähintään yhtä hyvä kuin kuvakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minä taidan olla luonnostaan yökukkuja, aamuherätykset ovat ihan tuskaa mutta yöllä voi vaikka siivotakin.

   Poista
 10. Voi että, miten ihana! Ja luomisprosesseista on myös todella hauska kuulla :)

  VastaaPoista
 11. Et ole haukannut ollenkaan liian isoa palaa, vaan luomuksesi on erittäin kaunis! Mikä olisi ihanampaa kuin viljapelto - olen pikkutytöstä asti haaveillut kelliväni siinä (vaikka todellisuudessa se on aika pistelevää puuhaa...), mutta lukeminen pellossa voisi olla toinen unelmoinnin arvoinen asia... Mainio teos! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pellossa oli kyllä oikeastaan aika mielenkiintoista olla, hirveän kaunista ainakin. Ihan mukavin mahdollinen lukupaikka se ei kyllä ole.

   Poista
 12. Todella kaunis, ovatko nämä "meidän lähipelloilta"? Ja hienosti olet siellä "kykkinyt", et näytä olevan yhtään epämukavassa asennossa. Mainiota tiimityöskentelyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sieltäpä hyvinkin. Kuvasta ei näy mutta olen oikeastaan puoliksi varpaillani jotta näkyisin paremmin kuvassa. Reisilihakset olivat siis kovilla ja orjapiiskurini vain huutaa:" ole ihan rennon näköisesti". :D

   Poista
 13. Kantesi on hieno. Kauniisti sointuvat värit, kun hiukset ovat viljapellon väriset ja paita sekä teksti, kumpikin violettia. Ei kyllä yhtään näytä siltä, että viljapellossa olisi epämukava olla.

  VastaaPoista
 14. Tuleentuneen viljapellon kauneus on huikaiseva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, jos tuohon saisi vielä sen pellon liikkeen tuulessa mukaan... Ah!

   Poista
 15. Valtavan hieno ja tunnelmallinen kuva! Elokuun lapsena sydämeni tietenkin sykkii aina viljapelloille <3 Ihana elovena-versio ja enemmän minun mieleeni kuin alkuperäinen. Kiitos upeasta osallistujakuvasta!

  VastaaPoista
 16. Ihana! Oi mitä kesätunnelmaa!

  VastaaPoista
 17. Aivan upea! Tässä on herkkyyttä. Nyt muutamia upeita kansia selailtuani alkaa jo hirvittää, miten ihmeessä näistä voi valita?

  VastaaPoista