keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Blogistanian Finlandia

Taas äänestetään blogistanian vuoden parasta kotimaista kirjaa, jännittävää! Hommahan toimii niin, että jokainen kirjabloggari nimeää tänään kolme suosikkiteostaan viime vuodelta pisteytettynä niin että paras teos saa kolme pistettä, toiseksi paras kaksi ja kolmannelle annetaan yksi piste. Bloggaajien pisteet ynnätään yhteen ja tulos ilmoitetaan samana päivänä klo 20 Sallan lukupäiväkirjassa. Viime vuonna voiton vei Katja Ketun Kätilö, kukahan tänä vuonna on vuorossa?

Omat ehdokkaani olen valinnut puhtaasti mutuhuttu-perustein, näistä kotimaisten kirjojen parissa viihdyin parhaiten tänä vuonna. Kiitos kaunis kaikille kolmelle, piristitte kirjoillanne päivääni!

Pidemmittä puheitta, minun ehdokkaani:

10 kommenttia:

 1. Listallasi kaikki minulle lukemattomia, Hiltuseen haluaisin tutustua kovasti tänä vuonna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä tallaankin vähän omia polkujani tässä, mutta kotimaisista uutuuksista nämä kolme nousivat mieleeni heti miettiessäni listaani.

   Poista
 2. Mahtavaa, ääni Hiltuselle! <3 Sysipimeä on valtavan hieno kirja, mietin juuri että jos ei viime vuosi olisi ollut niin järkyttävän kovatasoinen kotimaisen kirjallisuuden suhteen (liikaa hyviä ehdokkaita siis!), Sysipimeä olisi voinut löytyä listaltani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä pidin siitä hirveästi, luettuani veikkaisin sitä jopa listan ykköseksi mutta sitten Kun kyyhkyset katosivat jätti kuitenkin vahvemman latauksen. Osansa voi kyllä olla silläkin että olemme isäni kanssa käyneet monta oivallista keskustelua Kyyhkysistä.

   Poista
 3. Hienoa Norkku! Meillä on sama suosikki, joka sai 3 pistettä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin! Kiva ettei tarvitse olla ihan yksin mielipiteidensä kanssa :D

   Poista
 4. Kivaa, kun sulla löytyy vähän erilaista kirjallisuutta, kakkonen ja kolmonen =) Oikeastaan kaikki valintasi tekisi mieli lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhuen, olin aika varma ettei mikään kolmikostani nousisi kärkisijoille, mutta se ei oikeastaan haitannut. Viihdyin näiden kirjojen parissa niin, että halusin antaa niille pisteensä.

   Luulen että sekä Hiltunen että Heikkinen saattaisivat sopiakin sinun makuusi?

   Poista
 5. Kyyhkysiä en ehtinyt lukea ajoissa.... sen saamat pisteet kyllä innostavat entisestään! Ja hei, annoit pojon Kutturalle, hauskaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyyhkyset ainakin jakaa mielipiteitä, on siis varmaan sikälikin kiinnostava luettava. Ja Kutturahan oli hauska, joten mikä ettei. Nauru pidentää ikää... :D

   Poista