sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Rummunpärinää ja palautteiden purkua

Nyt on palautekyselyn purun aika! Saamani palaute oli hurjan ystävällistä - lukijani ovat ilmeisesti tyytyväisiä tai sitten hyvin kohteliaita. :) Arvonnan voittajatkin ovat jo selvillä mutta pitkitetään vielä hetki jännitystä palaamalla saamiini kommentteihin.

Päätin uudistaa blogini ulkoasun eräänä flunssaisena päivänä kun en muutakaan tekemistä keksinyt. Taustaväri muistuttaa minua ukkostavasta taivaankannesta ja on yksi lempivärejäni, oranssi taas jostain syystä kiehtoo minua kovasti juuri nyt. Oli kiva kuulla positiivista palautetta ulkoasusta.

Banneria toivoi useampikin ja lupaan pitää toiveen korvan takana jos saan joskus otettua kuvan joka miellyttää silmääni. Olen saanut aiemmin palautetta sivujen hitaudesta ja olen siksi pyrkinyt pitämään kuvaelementtien määrän niin pienenä kuin mahdollista jotta sivujen latausaika nopeutuisi. Mari A. kertoikin palautteessaan että sivut latautuvat nopeasti Chrome-selaimella, Internet Explorerin jumittaessa.

Morre toivoi esittelytekstiä yläpalkkiin ja lupaan alkaa työstämään sellaistakin, jospa vaikka kesälomalla ehtisin sen pariin. Margit mainitsi kommenttejen oranssin tekstin riitelevän pohjan kanssa - olen tästä ihan samaa mieltä. En ole vielä löytänyt oikeaa kohtaa korjausta varten, mutta hakusessa se kyllä on.

Osa palauteista oli sisällöllisiä, mukavaa jos viihdytte mietteideni parissa. Kirjablogin pitäminen on osoittautunut antoisaksi puuhaksi, olen löytänyt sen myötä monta uutta kirjailijaa ja lisäksi mukavan yhteisön. On myös hirmuisen mukavaa saada keskustella kommenttien kautta kirjasta ja ajatuksista, joita se herättää.

Toukokuisesta bloggaajien viikosta oli myös pidetty - kokemus oli kiva myös allekirjoittaneelle! Voisin kuvitella lisääkin teemalukuviikon, vaikka yhdessä muiden bloggaajien kanssa, kunhan inspiraatio taas iskee.

Lumiomenen Katja kyseli palkintomukien alkuperästä. Minä pongasin mukit ensimmäistä kertaa Arlandan lentokentän kirjakaupassa (missäpä muuallakaan pyörisin!) mutta hiljattain löysin niitä myös Helsingin Akateemisesta kirjakaupasta. Palkintoyksilöt on kuitenkin tilattu valmistajan, Art Meets Matterin, kotisivujen kautta. Mistä päästiinkin kätevästi itse asiaan - arvontaan! Onnettarena toimi jälleen kerran herra Norkku joka ystävällisesti nosti kulhosta allaolevat kaksi lappusta. Kirjainten virran Hannan nimi nousi kulhosta ensimmäisenä, joten hän saa valita juoko kahvinsa jatkossa Agatha Christie - vai Jane Austen -mukista. Toinen kupponen lähtee P.S Rakastan kirjoja -blogia pitävällä Saralle. Ilmoitattehan minne saan postittaa pakettini...9 kommenttia:

 1. Onnea voittajille! Minulta on palautekysely mennyt aivan sivu suun, mutta tässä koosteessa esiin nostamiesi asioiden kanssa voi olla helposti samaa mieltä. :-)

  Uusi ulkoasu on raikas ja selkeä! Pidän siitä, että jatkat omaan tyyliisi! :-)

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajille! Ja kiva, että mukeja saa Akateemisestakin. Tosin olisi jotenkin hauskempaa ostaa muki matkamuistoksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää löytöretkeilyä vaan. Huomasin muuten että Penguin Classics -sarjassa on myös kirja-aiheinen lautapeli, joka kiinnosti allekirjoittanutta kovasti...

   Poista
 3. Onnea voittajille! Täytyypä käydä tsekkaamassa Akateemisessa mukeja joku päivä :)

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajille!

  Norkku, sinulle on haaste blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa, kävinkin jo kurkkaamassa! Muutama rakkausruno löytyy kyllä, tosin ehkä vähän epätavallisempia ovat... Stay tuned!

   Poista
 5. Tämä oli kyllä ihana arvontaidea, ai että! Onnea voittajille!

  Tykkään kovasti tästä sinisestä. <3

  VastaaPoista