torstai 24. maaliskuuta 2011

Kuka? Mitä? Missä? Milloin? Mitä mielessä nyt?

Meri heitti minulle KMMMM-haasteen ja täältähän pesee...

Kuka?
 
Kolmekymppinen naimisissa oleva kirjatoukka, lukee vähän sitä sun tätä, fiiliksen mukaan. Pienenä tyttönä haaveilin kirjailijan urasta, mutta isompana päädyinkin nauttimaan muiden työn jäljestä. Olen mukavuudenhaluinen, joskus mietteliäs, huumorintajuinen. Haaveilija ja suunnittelija. Historia ja ihmiskohtalot kiinnostavat.

Mitä?

Ajatuksia rakkaasta harrastuksesta. Lukenut olen melkein niin kauan kuin muistan, mutta vasta äskettäin mieleen juolahti kirjoittaa kirja-ajatuksia ylös. 

Missä?

Kirjoittaminen tapahtuu yleensä omassa löhöilynurkassani. Lukeminenen taas - milloin missäkin. 
Kirja taitaa olla mulla mukana melkein kaikkialla, käsilaukussa, yöpöydällä, joskus jopa punttiksellakin.

Milloin? 

Kirjoittelen aina kun aikatauluista vain löytyy rakonen. Lukemiselle taas aina tuppaa löytyminen joku hetki, luen ainakin bussissa työmatkalla sekä iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Joskus myös aamulla lehden sijaan jos luettavana sattuu olemaan jotain erikoisen mehukasta.

Mitä mielessä nyt?

Muutto. Parin kuukauden kuluttua pitäisi siirtää kimpsut ja kampsut uuteen kotiin. Osa ajasta meneekin siis sisustuskuvien katselussa ja haaveilussa. Kevättä ja juoksulenkeille pääsemistä odotan hartaasti, paleleminen ja lumi kyllästyttävät aika pahasti juuri nyt.

Päässä pyörii miljoona hoidettavaa asiaa ja pöytä on täynnä keltaisia lappusia...

2 kommenttia:

 1. En ole muuttamassa eikä minulla ole (vielä, remonttia suunnitellaan) omaa löhöilynurkkaa, mutta muuten olisin voinut kirjoittaa lähes sanasta sanaan samanlaisen esittelyn itsestäni. Hauskaa. Sain kerran itse blogiini kommentin, että oletko kirjallinen kaksoseni, ja nyt voin sanoa samaa!:)

  (Olen muutaman vuoden vanhempi, mutta sitä ei lasketa, eihän.)

  VastaaPoista
 2. Hei vaan Jenni, hauskaa tavata kirjallinen kaksonen!

  Kaveripiiristäni ei montaa kirjatoukkaa löydykään, on siis kiva törmätä samanmielisiin ihmisiin. Siis niihin, joille käsite laukkukirja on ymmärrettävä tai jotka tajuavat että matkalle otetaan kirja mukaan tai se ostetaan viimeistään lentokentältä. ;-)

  (Ei lasketa. Ikähän on vain numero, onhan?)

  VastaaPoista