lauantai 17. marraskuuta 2012

Terkut Tukholmasta!


Kävin alkuviikosta taas pyörähtämässä Arlandan lentoasemalla, ihan työasioiden merkeissä. Olen aina pitänyt kovasti lentoasemien tunnelmasta, hyörinästä ja ihmisistä tarinoineen. Osa hyvällä mielellä lomalle lähdössä, osa kiireisiä työmatkalaisia - kaikenlaista mielenkiintoista katseltavaa ja mietittävää riittää. Ja luonnollisestikin myös kirjatarjonta kiinnostaa, viime vuonna löysin Arlandasta esimerkiksi kivoja Penguinin kirjatuotteita.  Joten aherruksen jälkeen käytin tehokkaan (ja onnellisen) tunnin sinkoillen pitkin poikin lentokenttää, napsien kuvia mm. kirjoista. En finne igen...

Matkakirjani oli tällä kertaa P.D. Jamesin Syystanssiaiset, jonka paksuus osoittautui reissun pituuteen suhteutettuna täydelliseksi. Viimeiset rivit luin kun rullasimme kotiin Helsinki-Vantaalle.

Åsa Larssonin mainio Uhrilahja oli Ruotsissakin hyvin esillä. Täytyy sanoa että suomalaiset kannet ovat paljon tyylikkäämmät ja hengeltään vahvemmat, tähän ruotsalaiseen versioon en ihan hevillä tarttuisi.

Nobel-voittajankin kirjat olivat kivasti esillä. Varsinkin Red Sorghum vaikutti kiinnostavalta.

Lentoaseman tyyppejä.

Hmm. Olisikohan sittenkin pitänyt ostaa tämä? Tarvetta olisi...

50 Shades -sarja näyttää olevan lahden takanakin kovassa huudossa.

Mehua minä vain ostin...

Tämä jäi hyllyyn ja se vähän harmittaa. Kirja on houkuttelevan näköinen ja esipuhekin Shriverin... Onneksi kuitenkin on kirjablogit!

4 kommenttia:

 1. Ihanan oloinen tuo The Book Lover's Companion. Minäkin pidän lentokenttien tunnelmasta, lähdöistä, kohtaamisista, kaiken melskeen keskellä olevasta rauhasta.

  Nuo Hattivatit löytyvät muistaakseni myös Helsinki-Vantaalta. Niiden näkeminen tuo aina hyvän mielen. :)

  VastaaPoista
 2. Book Lover's vähän kaihertaa mieltäni, kansikin on niin kiva.

  Lentokentällä on niin kiva napata joku pieni herkku kahvilasta ja istua katsomassa maailman menoa ja ihmisiä. Yritän usein arvailla mihin kukin on matkalla ja missä tarkoituksessa. Hesan päässä esimerkiksi viereen istui mies shorteissa ja rantasandaaleissa - marraskuisessa Suomessa!

  VastaaPoista
 3. Ääks, mitä Hattivatteja! <3

  VastaaPoista
 4. Kääk, pelottavia Hattivatteja! Näyttävät aivan joltain roboteilta...

  VastaaPoista