sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Telkkuvinkki Tess Gerritsenin ystäville!

Hellou jännityksen ystävät, huomasin juuri jotain kiinnostavaa televisio-ohjelmassa. Maanantaina MTV3:n illassa (klo 22:35) starttaa uusi sarja nimeltä Rizzoli & Isles - luvassa olisi siis Tess Gerritsen -herkkua!

Ensimmäistä jaksoa kuvataan näin: "Kovapintainen rikosetsivä Jane Rizzoli ei vähästä hätkähdä, mutta kun jo kertaalleen kiven sisään toimitettu sarjamurhaaja tekee mahdottomalta tuntuvan paluun ja uhkaa ottaa hänet lopullisesti hengiltä, tueksi tarvitaan ainakin paras ystävä, kuolinsyyntutkija Maura Isles. Äidin ja veljen avusta ei sitten olisikaan niin väliksi. Sarja perustuu Tess Gerritsenin suosittuihin dekkarikirjoihin. Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen."

Pakko katsoa!

4 kommenttia:

 1. Kiitti vinkistä, en olisi tuota itse hokannutkaan...:) Hyvää sunnuntaita sinulle!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Maarit, lehtien haravointia olisi vielä luvassa, huomenna voi sitten jännittää Rizzolin ja Islesin kanssa.

   Poista
 2. Vau, kiitos vinkistä! Tess rokkaa, toivottavasti telkkarisarja on onnistunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa minäkin toivon, olen aika uskollisesti seurannut kirjasarjaa ja silloinhan sitä helposti heittäytyy kriittiseksi filmatisointien suhteen. Mutta ainakin nyt odotan innolla!

   Poista