lauantai 5. syyskuuta 2015

Videoviikonloppu: Helsinki-Vantaan lentokentän uudistunut Book Swap

Vuorossa olisi vaihteeksi videobloggausta. Huomasin eräällä reissullani nimittäin paljon kehumani Book Swapin kadonneen vanhasta tutusta paikastaan Helsinki-Vantaan lentokentällä ja päätin palata etsimään kirjanvaihtopistettä paremmalla ajalla. Homma menikin aikamoiseksi hortoiluksi, lentokentän opasteet kun edelleen ohjasivat vanhaan tuttuun paikkaan vaikka kirjanvaihtopiste olikin siirtynyt Kainuu-nimiseen tilaan, portin 31 tietämille.

Kovin syvällisesti en päässyt tilaa tutkimaan sillä olimme lentokentällä yöllä ja pisteen lattialla näytti nukkuvan aimo liuta ihmisiä. Kirjoja oli tarjolla vähänlaisesti mutta ihmekös tuo jos opasteetkaan eivät ohjaa oikeaan paikkaan. Twiittasin asiasta Helsinki-Vantaalle ja siellä otettiin asia nopeasti ja tehokkaasti työn alle joten ehkä (toivottavasti!) videon varoitus virheellistä opasteista on jo nyt vanhentunut.
4 kommenttia:

 1. Aika kauan piti tosiaan etsiä ennen kuin tämä löytyi, mutta tila on päiväsaikaan mukavan tuntuinen. Ja löysin kirjankin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Margit, kiva kuulla. Tuolla tosiaan oli aamuneljältä monta matkalaista nukkumassa joten en rohjennut mennä mekastamaan videoni kanssa. Toivottavasti opasteetkin ovat jo osoittamassa oikeaan suuntaan!

   Poista
 2. Tästä en ollut kuullutkaan, vaikka suht. monta kertaa on tullut kentällä pyörittyäkin - pitääpä ensi kerralla käydä vilkaisemassa, kun olen matkalle lähdössä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VJ, sinne vaan kurkkaamaan josko löytyisi jotain luettavaa. :)

   Poista