keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Kiitos!

Sain Annikalta oikein ihanan tunnustuksen joka piristi päivänä jolloin intiaanikesä ei jatkunutkaan ja märkä harmaus valtasi maiseman ja muutenkin harmitti juttu jos toinenkin.

Kun aloin bloggaamaan, en oikeastaan ajatellut sen olevan näin sosiaalista. Kuten varmaan moni muukin, kuvittelin lukevani ja kirjoittelevani ylhäisessä yksinäisyydessäni, oikeastaan itselleni. Mutta matkan varrella jotain tapahtui, joku luki tekstejäni ja jopa kommentoikin. Jossain vaiheessa lukijoista alkoi tulla persoonoita ja ystäviäkin. Ystäviä, joita en ehkä koskaan ole tavannut livenä mutta jotka silti tuntuvat tärkeiltä. <3

Kiitos teille, kun jaksatte lukea jaaritteluitani. Kiitos, että piristätte päivääni kommenteillanne ja mutuhuttuilulla. Kiitos myös lukuvinkeistä ja uusista ajatuksista.

Tunnustus pitäisi oikeastaan lähettää vaikka kuinka monelle, mutta kuten kaikki tunnustukset, saan tämänkin antaa vain viidelle, tällä kertaa se lähtee seuraaviin blogeihin:
PS. Jos ette halua jakaa tunnustusta eteenpäin, on sekin ihan ok.

7 kommenttia:

 1. Onnea! Mitä minä olen huomannut, niin olet kovasti tämän ansainnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena, sinultakin saa aina niin kovasti kannustusta. :)

   Poista
 2. Kiitos Norkku, tulipa hyvä mieli! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea! Onpa muuten kaunis tuo tunnus-kuva, oikea taideteos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, minäkin olen sitä ihastellut. Kiva että taiteilijan nimikin näkyy kuvassa niin menee kunnia sinne minne se kuuluu.

   Poista
 4. Kiitos! On ollut ilo jakaa blogijuttujasi ja saada hienoja vinkkejä kirjojen suhteen.

  Laitan hieman myöhässä tätä eteenpäin.

  VastaaPoista