lauantai 13. elokuuta 2011

Muffinsseja, nam!

Oh, olipa ihana loma! Takana viikko suloisissa vanhoissa kaupungeissa tallustelua, herkuttelua, aurinkoa ja hyvää seuraa.  Patikoimme muutamalle vuorenrinteelle, huikea tunne kun maailma levittäytyy jalkojesi juureen, sellainen I'm the King of the World -tunne, jos sallitte Titanic-lainauksen... Historia kun kiinnostaa minua, niin arvaatte varmaan että jokunen linna ja raunio tuli tutkittua. Hurjaa ajatellakin kuinka monta elämää ja tarinaa ne vanhat kivet ovat nähneet. Oi joi... Kertoilen tarkemmin lisää ja laitan kuvia, kunhan saan kaikki kuvat läpikäytyä.

Loman aikana Mari A oli muistanut minua muffinssilla, nami! Haasteessa pitää kertoa itsestään kolme asiaa, lempiväri, lempiruoka ja paikka, jonne haluaisi matkustaa. Tuumasta toimeen siis...

Lempivärini on lila eri sävyissään, kuten kanervan-, marjapuuron-, mustikan- tai luumun värisenä. Yleensä ottaen olen pidän hehkuvista väreistä, juuri nyt rakastan myös oliivin vihreää ja petroolin sinistä.

Lempiruokani... ihana kysymys! Suosikkeja on monia, mutta yksi on ylitse muiden, kaikessa arkisuudessaankin. Spaghetti Bolognese on minun ikioma lohturuokani, sellainen joka tuo turvan ja paremman olon silloinkin kun seinät kaatuvat päälle. Tätä ruokaa olen rakastanut jo pienestä pitäen, mummin spaghetti on yksi rakkaista muistoistani. Tuoreemmista suosikeista täytyy mainita sushi sekä tuoreet marjat, karviaiset, mansikat, mustikat, vadelmat. Luonnon omaa herkkua!

Paikkoja, jonne haluaisin matkustaa, on monia. Haluaisin joskus käydä Irlannissa ja Skotlannissa, New Yorkissa sekä jollakin paratiisisaarella, jossa on valkoista hiekkaa ja turkoosia vettä. Nähdä pyramidit, Kielletty kaupunki ja Alhambra. Venetsia. Niin monta paikkaa jotka haluaisin nähdä ja kokea! Ja yksi paikka, johon aina haluan matkustaa, on koti. Vaikka lomalla onkin ihanaa, kotiin on niin suloista palata.

Muffinssi on tainnut kiertää jo varsin monessa blogissa, mutta jospa laitan sen ainakin Peikkoneidolle, Susalle ja kirjablogien ulkopuolelle Kuvia ja matkoja -blogin Johannalle.

2 kommenttia:

  1. Kiitos muffinssista! Vastaan kysymyksiin heti kun ennätän:) Venetsia on kyllä aivan ihana paikka, olen kerran käynyt siellä mutta piipahdus oli niin lyhyt, että uusintakierros olisi paikallaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset muffinssista. Vastaukseni omassa blogissani sivulla http://kuviajamatkoja.blogspot.com/2011/08/muffinssihaaste.html

    VastaaPoista