keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Iloa etsimään


Olen aloittanut tämän postauksen monta kertaa ja montaa kertaa olen jättänyt sen kesken mutta vuoden vaihtuessa lienee oikea aika tälle. Kulunut vuosi on ollut työläs ja se on verottanut jopa harrastamistani. Viime kuukausina olen hiljalleen huomannut ilon hiipuvan bloggaamisesta ja jopa lukemisesta ja silloin lienee aika pitää tauko, vetää henkeä ja tuumailla. Miettiä sitä, mikä tökkii ja mitä haluan tehdä. Hautoa ideoita ja etsiä iloa ja uutta virtaa.

Mielenkiinnolla odotan minne tieni vie vuonna 2016, ainakin maailma on mahdollisuuksia täynnä. Toivotan kaikille hyvää uutta vuotta, mainioita lukuhetkiä ja iloa!


7 kommenttia:

 1. Ihan oikein. Tämä on harrastus, jossa voi ja pitää välillä vetää henkeä, blogata ja lukea vähemmän ja hitaammin, tai pitää kokonaan taukoa. Ja sitten jatkaa uudella virralla. Blogi ja lukijat eivät minnekään karkaa.

  Ihanaa vuodenvaihdetta sinulle! <3

  VastaaPoista
 2. Voi että. Kurjaa että blogi jää tauolle, mutta ei harrastuksen tosiaan pitäisi taakaksi muuttua. Toivottavasti ilo löytyy pian ja palaat jossain vaiheessa bloggaamaankin!

  VastaaPoista
 3. Onneksi aina voi pitää tuumaustauon ja palata sitten takaisin. Toivon ainakin, että palaat!

  Onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. Hyvää tuumaustaukoa ja uutta vuotta! Itsekin samaa miettinyt. Olen hidastanut bloggaustahtia ja se on hieman auttanut.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti et katoa linjoilta kokonaan! Harrastukseen voi välillä hakea etäisyyttä, ja elämään mahtuu paljon muutakin. Minullakin tahti hiipuu näköjään vähitellen, mutta luettava ei kuitenkaan maailmasta lopu. Ehkä sitä kautta tulee taas bloggausintoakin. Hyvää uutta vuotta, Norkku!

  VastaaPoista
 6. Vedä rauhassa henkeä ja kokoa ajatuksia, toivottavasti solmut aukeavat. Ilahdun mikäli huomaan joskus tulevaisuudessa Bloggerin lukuluettelossa postauksesi, mutta jos sitä ei näy niin hyvää jatkoa sinulle. Ihanaa sekä levollista uutta vuotta nyt ainakin aluksi :)

  VastaaPoista
 7. Voi ei! Toivottavasti palaat takaisin :) Välillä lepo ja tauko tekevät hyvää. Minulla on niitä säännöllisesti! ;)

  VastaaPoista