sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Sata lasissa eli kohti kesälomaa -arvonta

Blogilleni on ehtinyt kertyä jo yli sata lukijaa ja sehän on juhlimisen arvoinen juttu! Kiitoksena kaikille lukijoille lupasin järjestää arvonnan jo jokunen viikko sitten. Sitten kävi vanhanaikaisesti, eli tilaamani arpajaispalkinnot eivät tulleetkaan ajoissa - joku sekaannus postituksessa joka kyllä selvisi yhdellä sähköpostilla. Nyt on selitykset selitetty ja on arvonnan aika!

Rosvosin Morren maailmasta tämän mainion palautekeskustelun idean ja toivoisinkin saavani blogistani palautetta, ruusuja tai risuja, kehitysehdotuksia, lukuteemoja - sana on vapaa! Arvontaan voit osallistua yhdellä arvalla, jonka saa antamalla blogista palautetta joko tämän postauksen kommenttiboksiin tai Facebookissa. Arvontaa saa toki linkittää eteenpäin, mutta tällä kertaa siitä ei heru lisäarpoja. Arvonta-aikaa on sunnuntaihin 8.7. klo18 saakka. 

Ja sitten palkintoihin, tällä kertaa niitä arvotaan kaksi kappaletta. Palkinnot ovat tuttuun tapaan kirjallisia, mutta vähän erilaisessa muodossa kuin tavallista. Törmäsin viime marraskuisella Tukholman matkallani nimittäin Penguin Classics -tuotteisiin, joihin ihastuin kovasti ja ajattelin että näistä saisi mukavan pienen piristyksen lukijoilleni. Mukeissa tarjolla olisi siis Jane Austenin iki-ihana Pride and prejudice sekä dekkarikuningatar Agatha Christien The murder at the vicarage. Se, jota arpaonni suosii ensimmäiseksi, saa valita ensin mieleisensä palkinnon.

38 kommenttia:

 1. Ihana arvonta, totta kai mukana!

  Jos oikein tiirailen niin täällä onkin tehty vähän uudistusta, todella selkeää ja kaunista. Siniharmaa-sävyt ovat rauhallisia ja paperitausta on hauska. Yläbanneri voisi piristää sivua, siis esimerkiksi joku simppeli valokuva. Pidän siitä että luet monipuolisesti niin kaunoa, tietoa kuin sarjakuvaakin. Ihanaa kesää!

  VastaaPoista
 2. Komppaan Linneaa, ihanan selkeä ulkoasu! Onnea sadasta ja mainio arpajaispalkintoidea :)

  VastaaPoista
 3. Onnea sadasta!

  Minä pidän blogistasi juuri näin, luet monipuolisesti ja kirjoitat kaikenlaisista kirjoista. Tämä ulkoasu-uudistuskin on vallan mainio, todella pirteät mutta rauhalliset värit. :)

  Arvonnassa olen ehdottomasti mukana, tuo Austen-muki olisi ihana!

  VastaaPoista
 4. Selkeää ulkoasua kiitellään täälläkin. Luet kiinnostavan monipuolisesti! Kiitos FB:n, pysyn nykyään edes jotenkin kärryillä. Blogger nimittäin vuoroin väittää minun seuraavan blogiasi ja vuoroin ei :D

  Sellainen esittelyteksti tuonne yläpalkkiin voisi olla hauska :)

  VastaaPoista
 5. Onnea satasesta! Ja mää en kyllä keksi mitään motkotettavaa tai edes pientä ideaa, koska varsinkin nyt tämä ulkoasu on erittäin jees ja muutenkin luet ihanan monipuolisesti!

  Ihanat palkinnot!

  VastaaPoista
 6. Kiva palkinto. Olen samaa mieltä kuin Linnea, jos innostusta on niin yläbanneri voisi vaihtua vuodenaikojen mukaan.

  VastaaPoista
 7. Olen samaa mieltä kuin kaikki. Hyvin menee Norkkulassa! Ihanat palkinnot, todella kekseliästä.

  VastaaPoista
 8. Onneksi olkoon satasesta! Ja ihanat palkinnot! Mukana ollaan siis. :-)

  MieVaan idea siitä, että yläbanneri voisi muuttua vuodenaikojen mukaan kuulostaa hyvältä. Minäkään kun en muuta keksi kuin, että yläbannerissa olisi kiva olla joku kuva tai naseva teksti. Tykkään värimaailmasta, selkeydestä ja tunnistejaottelusta (tunnisteet, kirjailijat, kustantajat), josta löytää nopeasti haluamansa.

  VastaaPoista
 9. Mukana minäkin! :)

  En keksi mitään parantamisehdotuksia, kun täällä on jo kaikki vallan mainiosti. Tykkään selkeästä ulkoasusta ja monipuolisesta kirjatarjonnasta. Luet todella paljon ja täältä saa rutkasti vinkkejä myös ei-suomennetuista kirjoista. Lisäbonusta mukavanmittaisista teksteistä, joihin tuntuu aina mahtuvan sopivasti tietoa kirjan sisällöstä ja oma mielipiteesi sen laadusta. :)

  VastaaPoista
 10. Ihanat palkinnot, siis mukana!

  Pidän pelkistetystä blogisi ulkoasusta, minä en edes kaipaa yläbanneria, mielestäni näin on hyvä. :)

  VastaaPoista
 11. Sinulla on hieno blogi, jota seuraan :)
  ***
  En halua osallistua arvontaan (ei käyttöä kahvimukeilla :), mutta minun koneessani sinun blogi avautuu hitaasti, voi olla minun koneessanikin vikaa, mutta jotkut muut blogit avautuvat nopeammin, onko muilla samoja havaintoja?

  VastaaPoista
 12. Upeat palkinnot, arvonnassa mukana ehdottomasti! Onnea reilusta satasesta :)

  Nämä palautekyselyt ovat minulle vähän vaikeita, koska jokainen blogi on omanlaisensa ja hyvä sellaisena kuin on. Ulkoasu ainakin on aivan ihana! Hiljattainen blogikirjateema oli hauska, tuollaiset teemaviikot silloin tällöin voisivat olla kiva oma juttu blogillesi.

  VastaaPoista
 13. Olen heti alusta asti pitänyt blogistasi!

  Mulla oli sama vika kuin Jokella tossa, että blogi avautuu tosi hitaasti tai ei ollenkaan, mutta nyt vaihdoin selaimeksi (vai mikä sen nimi on?) chromen, niin toimii tosi nopsaan. En tiedä, onko syy siinä vai missä. Mutta nyt luistaa tosi hienosti!

  VastaaPoista
 14. Ainakin tämä uusi ulkoasu on todella selkeä ja värit rauhalliset, pidän paljon! Muuten en juuri keksi sanomista blogistasi. Päivität usein, mikä on tietenkin aina mukavaa :)

  Arvonnassa mukana! (Jos niukka palautteeni riittänee... :D)

  VastaaPoista
 15. Onnittelen sadasta ja ilman muuta mukana arvonnassa.

  En oikeastaan haluaisi antaa palautetta. Jokaisella on omannäköisensä blogi, kuten Maria tuossa edellä sanoo, ja tuota omaa ei pitäisi arvostella.

  Mutta sanompa että blogisi etu on se, että luet ja esittelet hyvin laajasti erilaisia kirjoja. Tuntuu että oma kirjamaku on paljon rajoittuneempi.

  VastaaPoista
 16. Aivan huiput palkinnot! Loistoidea kerrassaan :)

  Minäkin tykkään blogissasi siitä että lukusatosi on monipuolista. Ja itsekin mielelläni englanniksi lukevana annan erityiskiitoksen enkunkielisten kirjojen esittelystä. Tunnisteissa tykkään siitä että kustantamot ovat löydettävissä omina kategorioinaan :)

  Onnea ja menestystä blogiurallesi jatkossakin ja kaunista lämmintä kesää!!

  VastaaPoista
 17. Norkku, onnea satasesta!

  Hyvät värit, joissa tekstiä on helppo lukea.

  VastaaPoista
 18. Tykkään sun blogista paljon, tätä on helppo lukea ja värit on hyvät. Erityisesti tykkään siitä, että noi haasteet on laitettu kivasti erillisille sivuilleen, niitä on helppo vilkaista ja tarvittaessa etsiä lukuvinkkejä. :)

  VastaaPoista
 19. Palautetta. Hmm. Selkeä ulkoasu. Pidän kyllä yleensäkin siitä, että nämä kirjablogit erottuvat toisistaan ulkoasun perusteella. Siis että voi pelkästä ulkoasusta päätellä, että mihin onkaan eksynyt.

  Pikaisen katsauksen perusteella me näytämme lukevan eri kirjoja, mutta sen perusteella, mitä olet tykännyt lukemistani kirjoista, voisin ehkä laajentaa omaa lukemistani esimerkkisi mukaan. Tämä tällainen "makuvertailu" kai on yksi kirjablogien parhaista puolista.

  Näillä sanoilla: mukana arvonnassa. :)

  VastaaPoista
 20. Ihanat palkinnot! Osallistun ilomielin arvontaan :)

  Kehuja tulee myös täältä blogisi ulkoasulle, ihana ja ihanan selkeä! Sivupalkkikin on selkeä, vaikka sisältääkin paljon asiaa.

  Luet monipuolisesti kirjoja, siitä tykkään. Täältä siis löytää aina jotain mielenkiintoista luettavaa :)

  VastaaPoista
 21. Onnea satasen ylittämisestä!

  Ja aivan ihanat palkinnot, eli osallistun myös arvontaan.

  Blogisi on kaikin puolin mainio, päivität usein, luet monipuolisesti ja kirjoitat hyvin. Ja minäkin tykkään uuden ulkoasun väreistä kovasti. Myös blogikirjaviikoista pidin, eli jos keksit vastaavia teemaviikkoja, niin luen mielelläni.

  VastaaPoista
 22. Onnea, onnea satasesta!

  Monien muiden tavoin en minäkään osaa sanoa mitään parannusehdotuksia tänne, koska blogisi on vaan niin hyvä. :) Sinulla on kohdallaan kaikki: tekstit, tunnisteet, lukemisen monipuolisuus, aktiivisuus... Jatka siis samaan hyvään malliin!

  Muuten, vinkkaatko vaikka yksityisesti, että mistä Tukholmasta löysit noita tuotteita? Olen lähdössä Tukholmaan heinäkuussa ja jos arpaonni ei suosi (ja vaikka suosikisin), niin haluaisin noita itselleni ihan ehdottomasti.

  VastaaPoista
 23. Onittelut! Tietysti noin upeita palkintoja pitää tavoitella. :-)

  Liityn ulkoasua kehuvien joukkoon, se on kaunis ja selkeä.

  VastaaPoista
 24. Kiitos kaikille kommenteista, teen niistä erillisen palautejuttunsa sitten heinäkuussa.

  Ja Katjalle tiedoksi, törmäsin mukeihin Arlandan lentokentän kirjakaupassa. Missäs sitä muuallakaan pyörisin? Mutta näin saman firman tuotteita myös Akateemisessa myynnissä, valikoima ei tosin ollut kauhean laaja siellä. Ja sitten neteitse saa ainakin tilattua täältä: http://www.artmeetsmatter.com/type/mugs

  VastaaPoista
 25. Mukavat mukit! Osallistun ihan ehdottomasti arvontaan. Tykkään blogisi ulkoasusta, monien edeltävien kommentoijien tapaan. Postaustahti on aika reipas. Kiva, että postaat myös mm. keittokirjoista yms. Englanninkielisten kirjojen postaukset menevät minulta valitettavasti "hukkaan", vaikka englantia ihan sujuvasti osaankin, niin jostain syystä en pidä englanniksi lukemisesta.

  VastaaPoista
 26. Paljon onnea satasesta!! <3

  Eikä minulla ole sinulle kuin pelkkiä ruusuja! Tykkään hurjasti blogistasi, luet ihailtavan monipuolisesti ja kirjoitat hyvin, blogin ulkoasu on selkeä ja täältä on helppoa hakea vanhoja tekstejä selkeiden kirjailija- ja genretunnisteiden mukaan. Olen saanut sinulta useita hyviä lukuvinkkejä (nytkin luen kirjaa, jonka innostuin lainaamaan juuri sinun arviosi myötä! :) Jatka vain samaan malliin!!

  Ja voi noita arvontavoittoja!! Olen jo pariin otteeseen kuolannut noita mukeja Lontoossa, joten voittaisin tuollaisen enemmän kuin mielelläni! :)

  VastaaPoista
 27. Ompa suloiset mottiset!

  Blogista on vaikea keksiä moitittavaa, värit on kivat ja yleisilme muutenkin selkeä. Tunnisteiden laraus on mielenkiintoista, kun postauksia on kertynyt jo niin paljon :)

  VastaaPoista
 28. Sinulla on mainio blogi ja kuten olen ennenkin sanonut, täältä saa aina hyviä vinkkejä! Vastikään ollut blogikirjateemasi oli hauska - jos sinulla vain intoa riittää, jotkut vastaavat voisivat silloin tällöin olla hyvä idea, ihan vaikka yhteisiksikin lukuhaasteiksi (minä voisin ainakin olla mieluusti mukana jossain yhteisessä teemalukuhaasteessa, etenkin riittävän löyhässä mutta silti yhtenäisessä).

  Ulkonäkö on selkeä, siisti ja rauhallinen, tykkään siitäkin! :)

  (ps. IHANAT palkinnot!)

  VastaaPoista
 29. Onnea Norkku! Seuraan blogiasi ja kommentoisin useimminkin, mutta varmaan selaimesta (IE) johtuen minulla aina tökkii avaaminen, selaaminen ja kommentoiminen. Luen parilla eri tietokoneella, toisessa todella nopea yhteys, mutta selain niissä kummassakin on sama!

  Olen mukana ihanassa arvonnassasi! :)

  VastaaPoista
 30. Blogisi ulkoasu on selkeä, pidän siitä (tämän saman on todennut moni muukin). Tosin otsikkotekstien oranssi hieman riitelee minun silmissäni sinertävän taustan kanssa. Luet ja kirjoitat niin paljon, että kaikkia postauksiasi ei ehdi lukea. Tuo ei ollut negatiivinen kommentti. Jokainen voi poimia luettavakseen itseään kiinnostavat kirjoitukset.

  Yli sata lukijaa! Hienoa.

  VastaaPoista
 31. Onnea ylittyneestä satasesta :)

  Minusta blogissasi on kaikki kunnossa, kirjoitat hyvin ja monipuolisesti, sivupalkissa on tavaraa juuri sopivasti ja ulkoasu on selkeä ja rauhallinen. Tykkään :)

  VastaaPoista
 32. Onnea yli sadasta lukijasta! Mukana arvonnassa, totta kai, kun on näin ihanat palkinnot! :)

  Minulla on kanssa ollut blogisi kanssa samaa ongelmaa kuin Mari A:lla, Jokella ja Saralla, eli sivujen selailu on ollut tosi hankalaa hitaan latautumisen ja jumittamisen takia. Olen kovin harmitellut asiaa ja ihmetellyt, että mistä se johtuu. Nyt otin Mari A:n vinkistä vaarin ja kokeilin tuota Chrome-selainta, ja tällä kyllä sivut toimivat sujuvasti! :)

  Tykkään blogistasi ja löydän täältä usein mielenkiintoisia kirjoja. On kiva, että päivität sivuja usein. Listat tunnisteista ja kirjailijoista ovat tosi käteviä. Seuraan blogiasi mielelläni! :)

  VastaaPoista
 33. Voi ei, ihanat palkinnot! Osallistun :)

  Blogisi oli yksi niitä ensimmäisiä, joita aloin vakituisesti seuraamaan. Olen tykännyt sopivan mittaisista postauksista, joissa juonesta ei paljasteta liikaa mutta jotka herättävät kiinnostuksen. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 34. Heipsankeikkaa! Uutena lukijana osallistun arvontaasi.
  Löysin blogisi Luettuja maailmoja-blogin linkityksestä. Ihanaa löytää uusia kirjablogeja :)
  En nyt osaa parannusehdotuksia antaa näin äkkiseltään, kun justaan tänne blogiisi tulin. Toivon vain sinulle paljon mukavia lukuelämyksiä ja aurinkoista kesää :)

  VastaaPoista
 35. Tekstisi on sujuvaa ja selkeää ja kirjallisuusmakusi riittävän samankaltainen omani kanssa jotta täällä tulee kyllä käytyä säännöllisin välein. Kivat arvontapalkinnot olet onnistunut löytämään. Olen mukana arvonnassa toki myös.

  VastaaPoista
 36. Onnea lukijamäärän kasvusta. Minusta täällä on kaikki kunnossa; postaat mukavaan tahtiin ja kirjoissa ja genreissä on riittävästä vaihtelua jotta mielenkiinto pysyy yllä.
  Mukavat kirjalliset arvontapalkinnot!

  VastaaPoista
 37. Ulkoasu on minunkin mielestä rauhallinen ja selkeä. MIkään ei pistä silmään ja häiritse oleellista.
  Luet paljon englanniksi, olisiko mahdollista saada linkkivinkki englanninkielisen kirjan postaukseen jos/kun kirja ilmestyy suomeksi.

  VastaaPoista
 38. Onnittelut lukijamääristä. Olen blogissasi aika tuore kävijä, mutta heti vaikutuksen tekee rauhallinen ja seesteinen ulkoasu. Ilmoittaudun myös arvontaan mukaan, hauskoja nuo Penguin Booksin mukit. Niitä taitaa maailmalla olla myynnissä aikamoinen valikoima..

  VastaaPoista